Υπηρεσίες για ενήλικες σκύλλους


Λούσιμο και στέγνωμα

Ένα χλιαρό και χαλαρωτικό λούσιμο χρησιμοποιώντας τα επαγγελματικά μας σαμπουάν και μαλακτικά τα οποία ταιριάζουν στο δέρμα και στο τρίχωμα και ακολουθεί το στέγνωμα – πάντα με χέρια πάνω στο κατοικίδιο σας, δεν χρησιμοποιούνται στεγνωτήρες κλουβιά – καθαρίζουμε τη περιοχή γύρω από τα μάτια, τις περιοχές υγειηνής και κόβονται τα νύχια, και καθαρίζονται τα αυτιά. Στο τέλος, ένα πολύ ωραίο άρωμα φρεσκάδας που γυαλίζει το τρίχωμα.

Προσφορές

Βρείτε τις ειδικές προσφορές μας!

Περισσότερα

Άλλες Υπηρεσίες


Υπηρεσία stripping

Η υπηρεσία strip γίνεται με το χέρι για ράτσες που χρειάζεται το τρίχωμα να αφαιρεθεί με το χέρι χωρίς τη χρήση ψαλλιδιού ή μηχανής.

Self-service μπάνιο

Το μπάνιο του τετράποδου φίλου μας στο σπίτι έρχετε με κάποιες δυσκολίες, για αυτό δημιουργήσαμε το Angel’s grooming centre.

Τώρα για πρώτη φορά στο Πειραιά μπορείτε να κάνετε εσείς οι ίδιοι μπάνιο το σκύλο ή τη γάτα σας μέσα σε ένα φιλικό χώρο, χρησιμοποιώντας επαγγελματικό εξοπλισμό, πολύ γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Στόχος μας είναι το μπάνιο του τετράποδου φίλου σας να είναι διασκέδαση, χωρίς την φασαρία του σπιτιού που έχει γίνει χάλια και πρέπει να καθαρίσετε!