Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε


Στο ασφαλές περιβάλλον του σαλονιού οι επισκέπτες μας μπορούν να καθήσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να παίξουν. Κανένας σκύλλος δεν καλλωπίζεται συνεχόμενα, έτσι ώστε να γίνεται η όλη εμπειρία καλλωπισμού και κουρέματος απολαυστική και με όσο το δυνατό λιγότερο άγχος.

Όλοι οι σκύλλοι δεν καλλωπίζονται με τον ίδιο τρόπο; Διαφορετικές ράτσες έχουν διαφορετικές ανάγκες και λόγω του ότι η δική μας εμπειρία και εκπαίδευση στο Angel’s είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα κάθε σκύλλου.

Από ξε-κόμπιασμα και ξε-τρίχωμα, κάνουμε την εμπειρία του σκύλλου σας απολαυστική και με όσο το δυνατό λιγότερο άγχος.

Ο καλλωπισμός είναι απαραίτητος σαν μέρος της ρουτίνας του σκύλλου σας και έχει πολλά ωφελήματα. Καθώς μαθαίνουμε το κατοικίδιο σας φτιάχνουμε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, μαθαίνουμε τι είναι φυσικό για αυτά και τι δεν είναι. Αυτό σημαίνει ότι σαν μέρος της κανονικής διαδικασίας καλλωπισμού μπορούμε να το προσέχουμε για οποιαδήποτε προβλήματα υγείας, π.χ. δερματικά προβλήματα, κοψίματα, γρατσουνιές κ.τ.λ. Επίσης κοιτάζουμε για τυχόν σημάδια για προβλήματα υγείας.

Ο καλλωπισμός βοηθάει στην καλυτέρευση της υγείας του κατοικίδιου σας καθώς επίσης διατηρεί το τρίχωμα του σε άριστη κατάσταση.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό μας